Planning MO*Town

Stapsgewijs ontwikkelt de wijk Amsterdam Sloterdijk zich in een bruisende wijk van de toekomst. Een hippe wijk waar mensen wonen, werken, naar school gaan en sporten. MO*town is een van de 1e pioniersprojecten van de nieuwe wijk. Een groen en duurzaam nieuwbouwplan met stoere, uitnodigende woonblokken met woningen én voorzieningen. Bekijk hier de planning van MO*town.

image alt

Track 6 in aanbouw

Inmiddels is MO*town Track 6, met 41 woningen ontworpen in medeopdrachtgeverschap, volledig uitverkocht. De presale van deze woningen begon in april 2020 en in oktober 2021 wordt gestart met de bouw. Naar verwachting kunnen de laatste woningen eind 2023 worden opgeleverd.

image alt

Track 8

Track 8 is een eigenzinnig woongebouw met in totaal 94 appartementen. De geplande oplevering ligt rond Q1 2024.

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen? Laat dan onderaan de pagina je e-mailadres achter. We sturen je vanaf nu dan regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over de woningen en de verwachte start verkoop. Voor de aankoop van een woning in Track 8 heb je overigens een account nodig voor Mijn Eigen Huis. Maak dit account nu vast aan, dan kun je online je voorkeuren doorgeven.

Account aanmaken
MO*town; vernieuwing in Sloterdijk Centrum Visie
Van zakelijk district tot een bruisende stadswijk Voorzieningen