Nieuw: Walking Movie Sloterdijk!

22 juni '22

Uptown Sloterdijk komt met een nieuwe, unieke experience. Vanaf 30 juni kun je in dit verrassende nieuwe stukje Amsterdam namelijk meedoen in 's werelds 1e Walking Movie! De Toer d'amour door Sloterdijk is een actieve multi-media ervaring in de publieke ruimte, die je op een bijzondere manier laat kennismaken met het Sloterdijk van nu én morgen.

image alt

Toer d'amour Sloterdijk

Sloterdijk wordt een bruisende wijk vol creatieve energie en vernieuwingsdrang. Een unieke experience in de buitenlucht om dat zélf te ervaren, past daar natuurlijk perfect bij. De Walking Movie Tour d'amour is een nieuwe manier van het 'meemaken' van een film. Een unieke, interactieve ervaring, die het verhaal vertelt van de groeiende liefde in en voor Sloterdijk. De Toer d'amour Sloterdijk leidt je op een bijzondere manier door het Sloterdijk van nu en morgen. Langs de route staan felgekleurde harten en kunstwerken die onderdeel zijn van het verhaal en per locatie kun je de scenes zelf activeren door middel van een QR-code.

image alt

Hotspots, natuur én 'facetimen'

Onder leiding van de markante Grace (Jeannine La Rose, o.a. bekend van de musical Tina Turner) wandel je in zo'n 40 minuten langs alle leuke hotspots en de mooie natuur in het natuurgebied De Bretten. Ook kom je in gesprek met spraakmakende mensen die kleur geven aan de wijk, zoals kunstenaars Dorota & Julia. Singer-songwriter Puntjudith - bewoonster van Sloterdijk en bekend van onder andere 3FM en de Popronde - draagt in de film haar Spoken Word voor én je kunt 'facetimen' met de gebieds-projectmanager en een van de 1e horecaondernemers in het gebied.

image alt

Over het spel

De Walking Movie is een intitiatief van UPtown Sloterdijk en is bedoeld om mensen - kopers en belangstellenden die het gebied al kennen óf nog willen leren kennen - te laten zien hoe aantrekkelijk de wijk is en wordt. De Walking Movie is géén wandeling met QR-codes, het is een spel waarbij je zelf actief een rol speelt in de film waar je naar kijkt. Je komt zelf in actie, kiest tekst en zoekt en scant onderdelen van de film. Het spel gaat op 30 juni van start voor minimaal 6 maanden. Kom naar Sloterdijk en speel mee in 's werelds 1e Walking Movie!

Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
Ontdek deze nieuwe wijk Amsterdam Sloterdijk