Voortgang Mo*town

23 september '20

Gefeliciteerd met jullie reservering van een bouwnummer in het prachtige project MO*Town. Het aantal reserveringen in Track 6 loopt inmiddels tegen de 70%. Dat is goed nieuws.

Stand van zaken Track 6

Voor MO*Town zijn wij druk met de aannemer in gesprek om hem te contracteren. Wanneer dit geregeld is, kunnen wij de verkoopstukken gereed maken. Op basis van deze verkoopstukken tekenen jullie je koop- en aannemingsovereenkomst. Dit proces duurt langer dan voorzien. De verwachting is nu dat de contractstukken in december klaar zijn.

Wij willen jullie reservering dan ook graag verlengen tot 1 februari 2021. Vanzelfsprekend hoeft u hier niet extra voor te betalen.

Wat betekent dit voor de planning?

Dit heeft geen invloed op de start bouw en opleveringsprognose van jullie gebouw. Als voorziene start bouw datum staat nog altijd Q2-2021 (juni) in de planning. De oplevering van MO*Town staat gepland in Q4-2023.

Naast Track 6 zullen wij ook Track 8 begin 2021 in verkoop nemen. Dit doen wij zodra de verkoopstukken definitief zijn. Mochten zich in de tussentijd nog wijzigingen in de planning voordoen, laten wij dit aan jullie weten.

Track 9 niet langer in verkoop

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, is Track 9A van de website verdwenen. Hiervoor was beduidend minder interesse en daarom hebben we besloten het project uit de verkoop te halen. 

Vragen? Neem dan contact met ons op
Mo*town in 3D De appartementenviewer