Appartementenviewer MO*town

Om je een goed (ruimtelijk) beeld te geven van de appartementen in Track 6 in MO*town hebben we de appartementenviewer ontwikkeld. Hiermee kun je alvast in 3D een oriënterend kijkje nemen in de appartementen van MO*town.

Kijk, klik en bewonder!

Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk de woning in 3D. Je kunt zelfs al met de speciale zonnestudie-functie (rechtsonder in beeld) bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je balkon staat. Hoe bijzonder is dat!? Kortom: kijk, klik en bewonder!

Disclaimer

Deze woonconfigurator is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van de gegevens zoals deze tijdens het uitbrengen van deze configurator bekend waren. Technisch noodzakelijke controles of wijzigingen kunnen er echter toe leiden dat een en ander aangepast moet worden. Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden.

Voor de juiste informatie verwijzen wij je door naar de contractstukken van de betreffende woning zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving. Deze stukken zijn te downloaden bij de informatie over het bouwnummer bij het woningaanbod en in je Mijn Eigen Huis-account.