Dit is MO*town Track 8

12 november '21

Track 8 in MO*town Sloterdijk is een stoer woongebouw met 94 appartementen. Super goed bereikbaar, omringd door een groot aanbod aan voorzieningen en nog veel meer. Bekijk de sfeerimpressie en beleef het bijzondere van Track 8!

OV-netwerk naast de deur

Woon je in MO*town, dan heb je eigenlijk geen auto nodig. Het station Amsterdam Sloterdijk is zo’n knooppunt van openbaar vervoer, dat je overal dichterbij woont dan je denkt. Vanuit MO*town loop je er in een paar minuten naartoe en neem je de trein, metro, tram of bus richting waar-dan-ook. Vanuit Sloterdijk sta je met de trein in 10 minuten op Schiphol, en ben je met metro of trein zó in het centrum van Amsterdam.
Kun je niet zonder auto en heb je een eigen parkeerplaats in het gebouw? Dan kun je met de Ring A10 om de hoek ook alle kanten uit. Heb je een beetje oog voor het milieu, de natuur én je eigen gezondheid? Dan pak je natuurlijk zo vaak mogelijk de fiets. Bijvoorbeeld naar het Westerpark, volkstuinpark De Bretten, het Erasmuspark of de Sloterplas. Of naar het centrum natuurlijk. Je bent er in 20 minuten trappen!

Bruisende wijk met voorzieningen

In MO*town ervaar je wonen in Amsterdam op z’n best. Sloterdijk wordt een bruisende wijk waarin mensen werken, wonen en ontspannen, met natuurlijk de daarbij horende voorzieningen. Zo vind je op en rond station Sloterdijk al veel gezellige lunchrooms en horecazaakjes en de komende jaren komen er alleen nog maar meer leuke restaurants, terrasjes, kroegjes en eetcafés bij. En vergeet het Westerpark niet, waar je met een beetje mooi weer kunt genieten van het groen en de gezelligheid, met een drankje in je hand. Avontuurlijke sporters kunnen ook hun hart ophalen in Sloterdijk. Klimmers kunnen terecht in de klim- en boulderhallen, fietsers en hardlopers kunnen los in het Westerpark en Natuurgebied Bretten, de laatste 'stadswildernis' van Amsterdam. Al eens gehoord van 'padel' (een mix tussen tennis en squash)? Bij Peakz Padel Sloterdijk speel je een potje. 

Makkelijk van A naar B Bereikbaarheid van Mo*Town
Zijn er nog appartementen beschikbaar? Bekijk het actuele aanbod