MO*Town - super bereikbaar

De ligging van MO*town is top, hier woon je heel centraal en overal dichtbij. De ring A10 ligt naast de deur en binnen 5 minuten loop je naar het stationsgebied Sloterdijk. Vanaf dit uitgebreide OV-knooppunt kun je de trein, tram, bus én metro nemen. Bijvoorbeeld naar Schiphol. Met de trein ben je er in 10 minuten! En in 5 minuten sta je in hartje centrum. De tram doet er net iets langer over. Doe je liever duurzaam? Dan pak je natuurlijk de fiets en ben je er met 20 minuten trappen.

image alt

OV-netwerk naast de deur

Woon je in MO*town, dan heb je eigenlijk geen auto nodig. Het station Amsterdam Sloterdijk is zo’n knooppunt van openbaar vervoer, dat je overal dichterbij woont dan je denkt. Vanuit MO*town loop je er in een paar minuten naartoe en kun je de trein, metro, tram of bus nemen richting waar-dan-ook: Alkmaar, Utrecht, Den Haag of Rotterdam? Vanuit Sloterdijk zijn er heel goede verbindingen. Zo sta je met de trein in 10 minuten op Schiphol, en ben je met metro of trein ook zó in het centrum van Amsterdam.

image alt

Op de fiets, wel zo duurzaam

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Niet alleen bij het ontwerp van het gebouw, ook voor zijn toekomstige bewoners. Met een beetje oog voor het milieu, de natuur én je eigen gezondheid, pak je natuurlijk al snel de fiets. Bijvoorbeeld naar het Westerpark, volkstuinpark De Bretten, het Erasmuspark of de Sloterplas. Of naar het centrum van Amsterdam natuurlijk. Daar ben je in 20 minuten.

Ring A10 om de hoek

Kun je écht niet zonder auto en heb je de luxe van een parkeerplaats in MO*town? Dan rijd je vanuit hier in een paar minuten naar de oprit(ten) van de ringweg A10. Zaandam, Hoorn, Amsterdam Zuidoost, Amersfoort of de A2 richting Utrecht: met de auto kun je vanuit hier alle kanten uit. Er is bovendien een goede aansluiting op de A5 en de N200. Via deze wegen ben je vanuit je wijk binnen no time in Haarlem. Ook Schiphol is goed bereikbaar met de auto, binnen 20 minuten kun je op het vliegveld staan!

Meer informatie over parkeren vind je bij de veelgestelde vragen

  Wat is er nu al?
  Nieuws