MO*town-website is live!

1 februari '20

De nieuwe MO*Town-website is sinds kort live! Een nieuwe stap in het project MO*Town. Binnenkort gaan de eerste woningen in de appartementengebouwen in Track 6 en Track 9A in verkoop - de woningen in Track 8 volgen later dit jaar. Je kunt je via deze website inschrijven voor een van de projecten. Maar voordat het zover is geven we je de komende periode informatie over de appartementen, de typen, de prijzen en de verkoop.

MO*town in 3D

Op de website vind je nu nog een beperkt aantal artist impressies van de verschillende tracks. Maar om een goed beeld te geven van hoe MO*town er in de praktijk uit gaat zien hebben we natuurlijk veel meer nodig. Daarom werken we aan nieuwe beelden. Daarnaast werken we ook aan een 3D-versie van MO*town zodat je precies in vogelvlucht kunt zien waar de tracks precies liggen en hoe de gebouwen van binnen zijn ingedeeld.

Neem nu alvast een kijkje op deze 'verhuisde' site. En lees meer over MO*town. Geinteresseerd? Schrijf je dan direct in voor een (of beide) tracks. Maar kijk eerst nog even het filmpje hieronder. Een kort filmpje over het Mede-Opdrachtgeverschap (MO). Want wat betekent dat nou precies?

  Meer over MO
  De woningen