Ruim 70% van track 6 gereserveerd!

7 oktober '20

Het is een tijdje stil geweest rondom het project Mo*Town. Dat betekent niet dat we hebben stil gezeten. Het aantal reserveringen in Track 6 loopt inmiddels over de 70% en dat is goed nieuws voor alle aanstaande kopers.

Planning

Nu we de 70% reserveringen zijn gepasseerd, zijn we druk bezig met het contracteren van de aannemer. Zodra we dit hebben gedaan kunnen de huidige reserveringen omgezet worden naar koopcontracten. 

De start bouw datum staat nog steeds gepland in Q2 - 2021 en de oplevering staat gepland voor Q4- 2023. Daarnaast verwachten we Track 8 begin 2021 in verkoop te nemen. Dit doen wij zodra de verkoopstukken definitief zijn. Mochten zich in de tussentijd nog wijzigingen in de planning voordoen, vind je dit terug op onze website. Wil je niks missen? Maak dan een 'Mijn Eigen Huis' account aan. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Track 6 en 8. 

Maak een account aan
image alt

Track 6: er zijn nog appartementen beschikbaar

Wil jij ook wonen in de nieuwe bruisende wijk Sloterdijk? Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar in track 6. De appartementen beschikken allemaal over een balkon en zijn door de vele en grote ramen mooi licht. Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt kun je kiezen voor een appartement maat S, M, L of XL.

Benieuwd naar welke appartementen er nog vrij zijn en wat ze je te bieden hebben? Lees er alles over in het woningaanbod.

Bekijk de appartementen
Vragen? Neem dan contact met ons op
Interesse? Bekijk track 6