MO*town bruist!

25 januari '22

De bouw van MO*town is in volle gang. Misschien is het nu nog wat moeilijk voor te stellen - kijkend naar zand, bouwhekken, damwanden en een wirwar aan leidingwerk – maar het wordt echt tof! Wist je bijvoorbeeld al dat achter Track 6 nog een spectaculair complex verrijst, van 2 woontorens met veel voorzieningen in de plint? Amsterdam Sloterdijk verandert in rap tempo in een bruisende nieuwe stadsbuurt waar je graag wil wonen!

image alt

Ook Track 8 in aanbouw!

Sneller dan verwacht is op 14 december ook de bouw van Track 8 begonnen. Van de 94 appartementen in dit woongebouw is inmiddels ruim 85% verkocht. Er staan momenteel nog 13 bouwnummers onder optie, waarvan er voor 3 al een tekenafspraak is ingepland. Op dit moment zijn er geen bouwnummers meer vrij in Track 8 of Track 6. De bouw van dit laatstgenoemde woongebouw, met 41 appartementen, is half november gestart en alle palen zitten inmiddels in de grond. Begin maart start de aannemer met het betonwerk, voor de fundering van de kelder. Als de bouw voorspoedig blijft verlopen, verwachten we dat eind 2023 de laatste woningen van Track 6 opgeleverd zijn. De oplevering van Track 8 staat gepland voor het 1e kwartaal van 2024.

image alt

Maak kennis met Crossroads

MO*town wordt geweldig, maar is maar een onderdeel van de totale transformatie van Amsterdam Sloterdijk. In de bruisende stadswijk verrijzen naast Track 6 en Track 8 nog meer nieuwe woongebouwen, met woningen, kantoren én voorzieningen. Een daarvan is het indrukwekkende project Crossroads van MVSA Architects, op het kavel achter Track 6. Crossroads bestaat uit 2 spectaculaire woongebouwen die onder het spoor door met elkaar verbonden zijn. In de uitnodigende plint van het complex komen uiteenlopende voorzieningen voor de nieuwe stadsbuurt.

image alt

Winkels en horeca-hotspots

Hoewel er al vele winkeltjes en kleine horeca-zaken te vinden zijn, schieten de nieuwe horeca-hotspots en winkelconcepten in het gebied als paddestoelen uit de grond. Van koffie en seafood tot surinaamse broodjes; het take-away aanbod is bijna oneindig. En nu de maatregelen versoepelen, kun je eindelijk ook weer ergens neerstrijken. Wat dacht je van een duurzaam hapje en drankje in de groene beergarden bij Bret? Voor een kop koffie, ontbijt of lunch kun je terecht bij The Breakfast Club. Of geniet van een heerlijke pasta of salade (voor ongeveer een tientje), zalm of biefstuk bij het vernieuwde restaurant Wissenkerke, naast MO*town. Volgens eigenaar Dick Snijder 'de verborgen parel van Sloterdijk'. Ook staan er voor dit jaar cultuur-evenementen op het programma. Kijk voor alle (bestaande én toekomstige) voorzieningen rondom MO*town op de website van UPtown Sloterdijk.

Wanneer krijg ik de sleutel? Bekijk de planning
In verkoop: Track 8 Open de woningzoeker