De definitieve prijzen zijn bekend

25 oktober '21

Wil jij wonen in Track 8 Mo*Town? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de woningen gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en we hebben ze allemaal bij het woningaanbod geplaatst. Heb jij interesse in een woning, kavel of appartement? 

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 94 appartementen start naar verwachting begin volgende maand. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Account aanmaken
image alt

Wat kan ik lenen?

Nu je de prijzen weet, kan het rekenen beginnen. Past de woning binnen jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. In samenwerking met de Rabobank hebben wij de 'Wat kan ik lenen?'-tool. Via deze tool kan je gemakkelijk een globale berekening laten maken om in te zien wat je kan lenen. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de financiering van jouw droomwoning.

Financiering
Hoe werkt dat precies? Woning kopen
Wil jij wonen in Sloterdijk? Bekijk de woningen