MO*town is uitverkocht!

22 maart '22

De laatste woning in MO*town is verkocht! Daarmee is het nieuwbouwplan in de bruisende nieuwe Amsterdamse stadswijk Sloterdijk helemaal uitverkocht.

image alt

Track 8: Stoer gebouw

De verkoop van de 94 appartementen in het stoere en sfeervolle woongebouw van Track 8 startte november 2021. In slechts 4 maanden tijd zijn al deze woningen verkocht. In Track 8 draait het om 'elkaar zien en ontmoeten'. Er is veel aandacht voor groen en via open verbindingsbruggen staan alle verdiepingen en gemeenschappelijke ruimtes met elkaar in verbinding. In de levendige plint van het gebouw vind je vele voorzieningen, zoals winkels en horeca. De geplande oplevering van Track 8 ligt rond het 1e kwartaal van 2024.

image alt

Track 6: Mede-opdrachtgeverschap

In Q2 van 2020 startte de verkoop van de 41 appartementen van Track 6, het eerste gebouw van MO*town. In dit gebouw konden bewoners als mede-opdrachtgever zelf mee bedenken en bepalen hoe zij gaan wonen. Mede-opdrachtgeverschap is een bijzonder proces waarbij toekomstige bewoners niet alleen veel invloed hebben op het ontwerp van hun eigen woning, maar ook meedenken over collectieve ruimtes, de gevel, het energieconcept, de kosten en routing naar de woningen. Het MO-traject is helemaal afgerond en naar verwachting worden de laatste woningen van Track 6 eind 2023 opgeleverd.

Komt er nog nieuw aanbod?

Aannemer De Nijs is inmiddels met de bouw van Track 8 gestart, voorlopig het laatste plan in Sloterdijk. Mochten we weer nieuw aanbod krijgen dan brengen we belangstellenden op de hoogte. Wil jij op de hoogte gehouden worden en sta je nog niet ingeschreven als belangstellende? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen eens