Gratis inzicht in jouw financiële mogelijkheden

2 november '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in MO*town Sloterdijk? Meld je dan nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze Rabobank adviseurs. Zij geven je graag en vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van een financiering en de bijbehorende hypotheeklasten. Maak kennis met onze adviseurs.

Hoe werkt het?

Het hebben van inzicht in jouw financiële mogelijkheden, kan in je voordeel werken! Zo weet je of het bouwnummer van jouw voorkeur ook bij jou past qua financiële lasten. Én of je geld overhoudt voor die gave Eames Lounge Chair XL die al zo lang op je verlanglijstje staat. Wil jij financieel goed voorbereid zijn op jouw toekomst in MO*town? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken met een financieel adviseur van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek. 

De financieel adviseurs nieuwbouw van de Rabobank, Marloes van Oijen en Christiaan Schouten, zijn nauw betrokken bij MO*town. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe appartement in Sloterdijk. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Lees hier alle informatie over de hypotheken van de Rabobank.

Maak kennis met onze adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek voor jouw appartement in MO*town. Neem contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs via onderstaande button. Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen
Jouw huis in MO*town financieren? Lees er alles over
Alles over het kopen van een nieuwbouwwoning Een woning kopen