Goed voorbereid op weg naar je nieuwe woning

27 december '21

Heb jij een woning gekocht in MO*Town Track 8, of ga je dat wellicht doen? Zo ja, dan staat je een leuke, maar ook drukke tijd te wachten. Een periode waarin er veel persoonlijke beslissingen genomen gaan worden over je toekomstige woning. Daar sta je gelukkig niet alleen voor. De kopersbegeleider denkt met je mee en geeft je graag advies.

Procedures en mogelijkheden

Een spannende en leuke tijd breekt aan. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken en hoe het verder gaat met de voorbereiding en realisatie van de nieuwe woning. In onder andere een meer- minderwerkbrochure staan de procedures en mogelijkheden beschreven. Samen maken we van dit huis jouw nieuwe thuis!

Bij het uitwerken van woonwensen hoort natuurlijk ook de keuken. Voor de keuken worden de kopers uitgenodigd in de showroom van Bruynzeel. Daar wordt het keukenontwerp samengesteld en zorgen de keukenexperts ervoor dat de aansluitingen op de juiste plek in de tekeningen terechtkomen.

image alt

Even voorstellen:

Graag stellen we Ruud Sleeuwenhoek aan je voor. De kopersbegeleider voor alle kopers van de 94 woningen van MO*Town Track 8. Hij is het aanspreekpunt voor alle vragen van de kopers rond de bouw van hun nieuwe woningen. Tijdens een online kopersgesprek via ZOOM worden de woonwensen besproken. Ruud is als volgt te bereiken:

INSIDE Woonadvies
Karel Doormanstraat 2
3361 VN - Sliedrecht

Telefoon: 06 835 846 59
E-mail: [email protected]

Van woonwens naar realisatie

In de koperskeuzelijst die de kopers ontvangen, zijn al veel woonwensen opgenomen. Daarnaast worden binnen het project beperkt persoonlijke wensen in behandeling genomen. Wijzigen aan de gevels en indelingsvarianten zijn bijvoorbeeld niet mogelijk.

Tijdens het kopersgesprek neemt kopersbegeleider Ruud de woonwensen met de kopers door waarna deze op een schetstekening van de woning worden verwerkt. Indien er na controle geen aanpassingen meer zijn, wordt alles vertaald naar een optietekening en opdrachtbevestiging. Deze krijgt de betreffende koper vervolgens ter ondertekening aangeboden. Is de koper akkoord? Dan worden de keuzes doorgegeven aan de aannemer en worden de woonwensen vertaald naar een definitieve installatietekening. Zo gaan we samen van woonwens naar realisatie.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Ook in MO*Town Sloterdijk wonen? Bekijk het actuele aanbod