Verkoopdatum Mo*Town Track 8 bekend!

26 oktober '21

Dinsdag 2 november start om 10:00 uur de online verkoop van de 94 woningen in Track 8 Mo*Town in Amsterdam Sloterdijk. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

2 november 2021

Online inschrijfperiode

Op 2 november om 10.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor de woningen in Track 8 Mo*Town geopend. Via jouw Mijn Eigen Huis account kan je dan je voorkeuren doorgeven.

image alt

Inschrijfprocedure

Als op 2 november de online verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het te winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot maandag 8 november 17:00 uur. Op woensdag 10 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Meer informatie

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in Track 8 heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Account aanmaken
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis