Track 8 nu in verkoop

2 november '21

Het is zover: de verkoop van de 94 appartementen van MO*Town Track 8 in Amsterdam Sloterdijk is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op.

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met 8 november 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk woensdag 10 november in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. 

Voorkeuren doorgeven
image alt

Woningzoeker online

Alle appartementen zijn anders in Track 8 MO*Town. Verschil in grootte, prijs, aantal kamers, ligging aan het Pocket Park of juist aan de Radarweg. Met de nieuwe woningzoeker filter jij gemakkelijk jouw woonwensen, bekijk je eenvoudig de woningen in dit eigenzinnige wooncomplex en maak jouw zoektocht naar je droomwoning een stukje makkelijker! Wat is jouw favoriet?

Bekijk de woningzoeker
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen