Daarom kozen Satria en Ayla voor Motown

22 februari '22

MO*town is een groen en duurzaam project met stoere woningen en alle voorzieningen om de hoek. Maar wat maakt nu juist dat verschil waardoor je voor MO*town kiest? Wij vroegen het Satria en Ayla, die samen een woning in MO*town track 8 hebben gekocht.

image alt

Enthousiast om meerdere redenen

'Jippie, wij zijn één van de gelukkigen die een huis hebben mogen kopen in MO*TOWN! Wat ons zo aanspreekt aan dit project is onder andere de focus op duurzaamheid. Dit zie je overal terug in het speelse en groene ontwerp van het gebouw, en daarmee de toekomstbestendigheid van de woningen. Daarnaast is het een plek waar je, wanneer je dit zou willen, makkelijk in contact komt met je buren door middel van de gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. Hierdoor wordt het leven in een grote stad als Amsterdam toch wat minder anoniem gemaakt.

Dit in combinatie met een locatie met de perfecte bereikbaarheid (OV&auto), groen in de omgeving en gezelligheid & sport om de hoek, maakt voor ons dat wij enthousiast werden om in MO*town te wonen!'

image alt

Wanneer krijgen Satria en Ayla de sleutels?

Wanneer de woning van Satria en Ayla wordt opgeleverd, hangt af van meerdere factoren. De bouw van Track 8 is wel al in volle gang en naar verwachting krijgen Satria en Ayla de sleutels van hun nieuwe thuis in het eerste kwartaal van 2024 overhandigd.

Een vraag? Wij staan je graag te woord
Wanneer krijgen zij de sleutel? Bekijk de planning