Groen, duurzaam en veel ruimte voor eigen initiatief

19 december '22

MO*town is een groen en duurzaam project met 2 uitnodigende stoere woonblokken met uiteenlopende woningen én voorzieningen. De verkoop van beide gebouwen verliep voorspoedig en al snel waren alle appartementen verkocht. Track 6 was het 1e woongebouw dat in verkoop ging met 41 appartementen. In dit gebouw konden bewoners als mede-opdrachtgever zelf mee bepalen hoe zij er zouden gaan wonen. Niet lang daarna startte de verkoop van het 2e gebouw: Track 8. Dit stoere en sfeervolle gebouw bestaat uit 94 appartementen. In dit woonblok draait het allemaal om 'elkaar zien en ontmoeten'. Geen anoniem gebouw, maar juist het gevoel van een buurtschap.

image alt

Bouwupdate december 2022

We zijn alweer een tijdje verder sinds de laatste bouwupdate van MO*town en de bouwwerkzaamheden lopen vlot door. Op de bouwplaats worden de contouren steeds meer zichtbaar. De hoogste tijd dus voor een nieuwe update en natuurlijk hebben we foto's voor je. Zoals deze prachtige foto van MOtown vanuit de hoge bouwkraan. Je zou er hoogtevrees van krijgen! Je kunt de bouwplaats en de contouren van Track 8 goed zien liggen op deze hoogte. Ook zie je nog net een gedeelte van Track 6 waar de komende weken de vloer van de 3e verdieping wordt aangebracht. 

En wat dacht je van die gave foto op de 3e verdieping van Track 8 waarop alle wapening zichtbaar is. Kilometers betonstaal in de vorm van staven, kabels en netten die door betonvlechters straks op de juiste plaats worden aangebracht. De aannemer verwacht het hoogste te bereiken rond de zomer van 2023.

Gelukkig nieuw (woon)jaar!

Wij wensen alle kopers en belangstellenden van MO*town een gezond en gelukkig 2023!

Iets vragen? Neem contact op
Meer over de planning Planning Motown