Voorverkoop appartementen MO*town in volle gang

29 april '20

Onlangs zijn de appartementen in project MO*town in voorverkoop gegaan. In totaal 66 appartementen in twee unieke appartementsgebouwen: Track 6 en Track 9A. MO*town ligt in de nieuwste en hipste wijk van Amsterdam, Sloterdijk-Centrum. De voorverkoop van de appartementen sluit binnenkort en is gebaseerd op ‘wie het eerst komt, eerst maalt’ en kan uiterlijk tot half mei.

image alt

Track 6: een warm binnenhof

Wordt het Track 6 met de bijzondere groene gevelsteen, een prachtige poort met toegang tot een warm binnenhof, met een balkon op het westen in de avondzon of juist op het oosten met uitzicht op het Pocket Park? Doordat de woningen ondiep zijn heb je verhoudingsgewijs veel lichtinval in je appartement. Je fiets parkeer je in de kelder.

Benieuwd naar welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk het woningaanbod.

Bekijk de woningen
image alt

Track 9A: privé terrassen

Of wordt het Track 9 met de strakke architectuur gecombineerd met de warmte van hout? Deze ruime woningen kenmerken zich door grote privé terrassen die gecombineerd met de vluchtroutes, nóg ruimer aanvoelen. Je fiets parkeer je op de begane grond, veilig binnen je eigen gebouw.  

In beide Tracks zijn de balkons en gemeenschappelijke terrassen voorzien van veel groen en planten. Er zijn geen eigen parkeerplaatsen te koop, maar er staat een zestal deelauto’s tot je beschikking in de stallingsgarage onder Track 6. In totaal zijn er 23 parkeerplekken beschikbaar, deze zijn in eigendom van de VvE (Vereniging van Eigenaren).

Benieuwd naar welke woningen nog beschikbaar zijn? Bekijk het woningaanbod.

Het woningaanbod
Vragen? Neem dan contact met ons op
Mo*town in 3D De appartementenviewer