Ondernemen in MO*town

25 mei '23

MO*town verrijst in Sloterdijk Centrum, op loopafstand van NS-station Sloterdijk. Dit gebied in Amsterdam West ondergaat een enorme transformatie naar een groene, bruisende stadswijk. In dit gemengd woon- en werkgebied op een gewéldige plek worden verschillende commerciële ruimtes aangeboden. 

Een mix van woningen en voorzieningen

Een nieuwe woonwijk wordt pas leuk als er een goede mix is van wonen en voorzieningen. In Track 8 en 9a komt naast woningen een gevarieerd programma van werk- en verblijfsfuncties die uitnodigen tot ontmoeten en verbinden; van kleinschalige bedrijvigheid, sport en broedplaatsen, tot horeca en multifunctionele ruimtes voor bijvoorbeeld een culturele invulling. Hier drink je koffie samen met buurtgenoten of collega’s, eet je een goede lunch en spreek je ’s avonds de dag door met je partner of (buurt-)vrienden.

Als ondernemer vestigen in MO*town

Wil je je als ondernemer vestigen in MO*town? Bekijk dan de pagina commerciele ruimtes. Hier vind je de plattegronden van de verschillende ruimtes, maar ook de contactpersoon voor meer informatie. 

  Meer informatie over de commerciële ruimtes
  Voorzieningen in de buurt