Ondernemen in MO*town

MO*town verrijst in Sloterdijk Centrum, op loopafstand van NS-station Sloterdijk. Dit gebied in Amsterdam West ondergaat een enorme transformatie naar een groene, bruisende stadswijk. Een gemengd woon- en werkgebied op bovendien een gewéldige plek; een knooppunt van openbaar vervoer, de ring A10 naast de deur en op fietsafstand van de binnenstad. MO*town is een van de eerste pioniersprojecten van de vernieuwde stadswijk Sloterdijk. Het is een groen en duurzaam project met stoere, uitnodigende woonblokken met uiteenlopende woningen én voorzieningen.

Mix van woningen en voorzieningen

Een nieuwe woonwijk wordt pas leuk als er een goede mix is van wonen en voorzieningen. In Track 8 en 9a komt naast woningen een gevarieerd programma van werk- en verblijfsfuncties die uitnodigen tot ontmoeten en verbinden; van kleinschalige bedrijvigheid, sport en broedplaatsen, tot horeca en multifunctionele ruimtes voor bijvoorbeeld een culturele invulling. Hier drink je koffie samen met buurtgenoten of collega’s, eet je een goede lunch en spreek je ’s avonds de dag door met je partner of (buurt-)vrienden.

Interesse?

Onderstaand vind je de plattegronden van de verschillende commerciële ruimtes die worden aangeboden in MO*town. Zie jij jezelf als ondernemer vestigen in MO*town? Neem dan contact op met Van de Steege Bedrijfsmakelaar. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 020-435 70 20. Je kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected]

Plattegronden Track 9a

Plattegronden Track 8

  Amsterdam Sloterdijk
  Duurzaamheid